Πώς να κάνεις την σωστή ρομαντική και πρωτότυπη πρόταση γάμου για να σε παντρευτεί τα Χριστούγεννα

Συγχαρητήρια για την απόφανση να κάνετε το επόμενο βήμα στην η σχέση σας όπου θα ζει μόνιμα η αγάπη, τη παθος και δια βίου δέσμευση!!! Βέβαια Είστε έτοιμοι για 1 από τις πιο συναρπαστικές περιόδους της ζωής σας- το ιδιαίτερο της να είστε αφοσιωμένοι στο έτερο σας ήμισυ με το οποίο θα περάσετε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής σας.

Αν και μαζικά κοσμηματοπωλεία πολλουν μονόπετρα δαχτυλίδια στη Visiongold θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από μονόπετρα δαχτυλίδια υψηλής ποιότητας όλα κατασκευασμένα στο εργαστήριό μας, σε κλασικά αλλά και πιο μοντέρνα σχέδια. Επειδή είμαστε κατασκευαστές μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε κάποιο δικό σας σχέδιο από κάποιο πρόχειρο σκίτσο ή από μία φωτογραφία που έχετε δει κάποιο μέθοδος και σας άρεσε. Προσεμφερώς μπορούμε να διαλέξουμε το" σκελετό" το μονόπετρο δαχτυλιδιού που επιθυμείτε και να επιλέξουμε κάποιο διαμάντι ακριβότερο ή αλλά και φθηνότερο από αυτά που σας προτείνουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, συνεπώς το στολίδι να γίνει ακριβώς ομοίως εσείς το επιθυμείτε.
Όταν έρθει η ώρα να γίνει το μονόπετρο δαχτυλίδι τον αρραβώνα σας πραγματικότητα επιλέγοντας 1 διαμάντι τη πιο ακριβό κόσμο της φύσης Θυμηθείτε ότι ο λευκόχρυσος είναι το τέλειο μέταλλο για αυτό το δαχτυλίδι.

Στην Visiongold αναγνωρίζουμε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας και θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του τέλειου μονόπετρου δαχτυλιδιού. Καθώς θέλετε να τα εκφράσετε τα συναισθήματά σας με ένα δαχτυλίδι στη κυρά της ζωής σας είναι καλύτερο έχετε στο μυαλό σας ότι ο λευκόχρυσος είναι το τέλειο μέταλλο για να "δέσει" ένα χαριτωμένο διαμάντι.

Πέντε καταπληκτικοί τρόποι για να κάνετε πρόταση γάμου εμφανή τα Χριστούγεννα

Βρήκατε την εκλεκτή της καρδιάς σας αλλά δεν είστε βέβαιοι Πώς να τις κάνετε την πρόταση γάμου. Η εορταστική στιγμή τού χρόνου των Χριστουγέννων είναι μία μαγική στιγμή για να κάνετε τον πρόταση!!!

Όχι μόνο έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να είστε δημιουργικοί, αλλά μπορείτε προσεμφερώς να γιορτάσετε τα κομψά νέα με τους φίλους και τον οικογένειά σας. Αλλά πρώτα ρίξτε μία ματιά σε αυτές τις εκπληκτικές προτάσεις προτάσεων γάμου προτού ανοίξετε τη σαμπάνια!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

Η πρόταση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ο καλύτερος χρόνος για να κάνετε αυτή τον πρόταση συνιστά να αδημονείτε να πέσει ο ήλιος, κατά τη βραδάκι ανοίξτε ένα καλό μπουκάλι κρασί και καθίστε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Βεβαιωθείτε Ότι έχετε διακοσμήσει το δέντρο ανάλογα και τοποθετήστε το μονόπετρο δαχτυλίδι στην κορυφή. Περιστασιακά μιλήστε για τη δημιουργικότητά σας και στη συνέχεια ζητήστε της να τοποθετήσει το αστέρι στην βουνοκορφή του δέντρου και μόλις δει τη μονόπετρο δαχτυλίδι καθίστε στά ένα σας γόνατο και κάντε της πρόταση Δεν υπάρχει σκεπτικισμός ότι θα εκπλαγεί

Visiongold Χριστουγεννιάτικες απόψεις

Κλείστε τη δαχτυλίδι μέσα σε πάρα πολλά κουτάκια

Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα αγγελικά διασκεδαστικός σύστημα για να κάνει την πρότασή σας δεδομένου ότι η σύζυγο της Βερες Τιμες Το Ζευγαρι ζωής σας δεν θα περιμένει κάτι. Τοποθέτησε το μονόπετρο Δαχτυλίδι με το μπριγίαν μέσα σε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο κουτάκι και κλείστε το επαναλάβετε αυτή το διαδικασία αρκετές φορές ώσπου στο θάνατο να έχετε ένα μεγάλο κουτί δώρου με τη όνομά της κάτω από το δέντρο. Ξυπνήστε τον νωρίς τη πρωί τα Χριστούγεννα και ζητήστε της να ξετυλίξει το ευεργέτημα της. Παρακολουθήστε την εφόσον σιγά-σιγά απογοητεύεται με τη άνοιγμα του δώρου, μόλις ανοίξει τη 2 3 κουτάκι Βερες Bulgari γονατίστε και κάνε την ιδέα. Για όσους θέλουν να κάνουν και διάφορα τοποθετήστε σε έκαστο κουτάκι όπου ανοίγει και Ένα ευαίσθητο δώρο τη οποίο θα θυμίζει το σχέση σας μαζί σας!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

Ζητήστε της να παντρευτεί με ένα εορταστικό ημερολόγιο

Απολύτως τίποτα δεν λέει σε συμπαθώ περισσότερο από ένα σπιτικό χειροποίητο εφοδιασμός. Επομένως μην είσαι ντροπαλός και να είστε δημιουργικοί με εκείνη την πρόταση. Δώστε της καθημερινά ένα δώρο ωσότου την μέρα των Χριστουγέννων, κάντε δώρημα προσωπικά τα οποία θα της θυμίζουν τη σχέση μαζί σας και πριν μπορέσει να φανταστεί ότι είσαι πια ρομαντικός Δώστε της το μονόπετρο δαχτυλίδι μέσα σε ένα κουτί την ημέρα των Χριστουγέννων. Τώρα βέβαια κρατήσατε τη καλύτερο δώρο για αυτήν για το τέλος!!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

Ντυθείτε Όσιος Βασίλης

Η πρόταση ταύτη χρειάζεται αρκετή αφοσίωση και οργάνωση. Οργανώστε Ένα χριστουγεννιάτικο Πάρτι Με φίλους και προσποιηθείτε ότι έρχεται ο Άγιος Βασίλης για να δώσει δώρημα για όλους. Φυσικά είναι καλύτερο να έχετε αγοράσει μία φορεσιά Άγιου Βασίλη τις προηγούμενες ημέρες. Τη όλο μυστικό στη παρούσα πρόταση είναι να μη σας αναγνώριση καθόλου ενώ παραδίδεται τα χριστουγεννιάτικα δώρημα στους φίλους και στους επισκέπτες σας. Όταν έρθει η σειρά της Δώστε της το μονόπετρο Δαχτυλίδι με το διαμάντι και γονατίστε. Θα νιώσεις σίγουρα έκπληκτοι και μοναδική!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

Κάντε ιδέα γάμου με Ένα χριστουγεννιάτικο κουλουράκι

Τοποθετείστε ένα σημείωμα που να λέει"Θα με παντρευτείς" μέσω σε 1 σπιτικό κουλουράκι, εδώ θα χρειαστείτε τη βοήθεια της μητέρας, μιας θείας που θα φέρει φτιάξει τα κουλουράκια για εσάς. Δώσε της μερικά κουλουράκια με το πρωινό της στά κρεβάτι και φροντίστε το κουλουράκι με το γνώση να συνιστά πάνω-πάνω. Καθώς θα δαγκώσει το κουλουράκι και θα βρει τη σημείωμα βγάλτε και Δώστε της τη μονόπετρο δαχτυλίδι και ζητήστε να σε παντρευτεί

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *